Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Το δεύτερο teaser trailer του πολυαναμενόμενου Star Wars


Μετά το σάλο που προκάλεσε το πρώτο trailer του "Star Wars: Episode VII – The Force Awakens", η Lucasfilm Ltd. αποφάσισε να ταράξει περισσότερο τα νερά με το δεύτερο trailer που δημοσίευσε εδώ και μερικές ώρες.

Με αυτό το βίντεο διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, μας γίνεται ξεκάθαρο πως μιλάμε για τη συνέχεια της ιστορίας. Βλέπουμε το κατεστραμμένο κράνος του Darth Vader, το μεταλλικό χέρι του Luke Skywalker, γίνεται αναφορά στην Princess Leia, ενώ το Millennium Falcon αποφεύγει για άλλη μια φορά τα αντίπαλα πυρά με πλήρωμα τους Chewbacca και Han Solo.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το εν λόγω trailer.



Για τη σκηνοθεσία της ταινίας η παραγωγός εταιρεία επέλεξε τον J. J. Abrams όσο και αν αυτό ξενίζει τα fanboys, καθώς ήταν ο δημιουργός των δύο τελευταίων ταινιών "Star Trek". Ο Abrams εκτός από το ρόλο του σκηνοθέτη, έβαλε το χεράκι του και στο σενάριο σε συνεργασία με τον πολύπειρο Lawrence Kasdan, καθώς έχει στο ενεργητικό του ακόμη δύο ταινίες της σειράς. Οι χαρακτήρες βασίζονται πάντα σε αυτούς που είχε δημιουργήσει αρχικά ο George Lucas. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε πολύ οικεία πρόσωπα, καθώς επανέρχονται μετά από χρόνια οι Mark Hamill, Harrson Ford, Carrie Fisher και Peter Mayhew στους γνωστούς ρόλους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δανείζουν τις φωνές τους για άλλη μια φορά στα ρομποτάκια R2-D2 και C-3PO οι Kenny Baker και Anthony Daniels. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου